El Campionat d'Espanya Dobles de Pitch & Putt viatja a Barbanza Golf (La Corunya)
Escrit per Ricard Camó    dijous, 9 de setembre de 2010 14:12    PDF Imprimeix Correu electrònic
P&P

La quarta edició del Campionat d'Espanya Dobles de Pitch & Putt es desplaça, els dies 11 i 12 de setembre, al camp gallec de Barbanza Golf. En la seva primera edició fora de les Canàries són 35 parelles les que opten a un títol que en les dues últimes edicions ha caigut en mans de José Manuel Carretero i Pablo Montesdeoca.Tots dos jugadors encapçalen la llista de participants del torneig-també per handicap de joc(2,7) -, encara que en aquesta ocasió el nombre i el nivell dels rivals és, sobre el paper, fins i tot superior que en edicions passades. Parelles com les que conformen Jaime Sureda i Francisco Rodríguez (10,0), José Ángel Pérez i Juan Rodríguez (10,9), José Jorge Rodríguez i Juan Carlos Iglesias (10,9), o Alberto Camps i Ángel Manuel Román (12 , 5) han de confirmar en els greens corunyesos les seves aspiracions.A més, altres parelles de contrastada qualitat-Antonio Esteve i Eustaquio Rodríguez (14,0), i Jorge Montesdeoca i Marcial Domínguez (18,00) animaran les dues jornades de joc.

El palmarès d'aquest Campionat d'Espanya Dobles de Pitch & Putt està dominat clarament per una figura, el canari José Manuel Carretero, que s'ha imposat en les tres edicions disputades amb dos companys diferents. En la primera d'elles va estar acompanyat de Bernabé González, amb qui va formar un binomi ideal en Oasis Golf (Gran Canària) per imposar-se a Maria Castillo i Lucía Cortezo.

En les dues edicions posteriors la seva parella ha estat Pablo Montesdeoca, amb el qual ha conquistat dos títols de forma àmplia. El 2008 es van imposar a Lucia Cortezo i Paola González, mentre que el 2009 van ocupar la segona plaça les pròpies Maria Castillol i Lucía Cortezo.

Aquest Campionat d'Espanya Dobles de Pitch & Putt, sens dubte una de les cites estelars del calendari elaborat pel Comitè de Pitch & Putt de la RFEG, es disputa sobre dues rondes de 18 forats. 

Darrera actualització ( dijous, 9 de setembre de 2010 14:18 )